Beste hotels in Plouzané boeken

Wil je op reis naar een mooi hotel in Plouzané? Deze plek is een fantastische vakantielocatie in het gewest Bretagne dat je vindt in het veelzijdige Frankrijk. In deze regio boek je o.a. vier-sterren vakantieaccommodaties, sfeervolle B&B’s, fraaie huurhuisjes, resorts, parken en campingplekken. Altijd een geschikte accommodatie voor een voorjaarsvakantie, citytrips of een zakenreis. Wil je hulp bij het vinden van de juiste kamer? Wij kunnen je helpen! Met onze slimme keuzegids delen we interessante Franse hotelkamers. Evenzeer kan je boekingsplatforms vergelijken, betaalbare kamers online boeken en actuele actiecodes aanvragen.

  • In de buurt van Plouzané zijn er veel leuke verblijven en vakantiehuizen.
  • Prettig hotel: Villa De Baena.
  • Geniet elke dag van: een schoongemaakte kamer, heerlijke zachte dekens, en altijd iets lekkers bij de hand uit de minibar.
  • Kies voor gunstig geprijsde hostels of een duur Frans resort.
  • Een prachtige reisbestemming om de veelzijdige gebieden en leuke dorpjes van Bretagne te ervaren.
  • De verwachte gemiddelde prijs van een centraal gelegen hotelkamer in Plouzané met goed ontbijt is circa €151,00 per enkele nacht.
Booking.com
PlaatsPlouzané
RegioBretagne
LandFrankrijk
Adres (navigatie)8 Rue de Coat Omnès, 29280 Plouzané, France
Afstand vanaf Utrecht806 kilometer
Gemiddelde kosten overnachting€151,00
Hotel suggestieCasa Rural El Cartero

Zoek goedkoop hotel in Plouzané

Een lang weekend weg of ben je aan het kijken naar een gunstig gelegen verblijf voor een zakelijk bezoek? Een voordelige hotelkamer in Plouzané reserveren is dan een goed idee. Iedere ochtend een ontbijt, een gescheiden badkamer, een restaurant vlakbij en slapen in een comfortabel bed. En het mooiste is: schone lakens en iedere dag een opgeruimde kamer. Het standaardtarief van hotels zijn per aanbieder en incheckdatum weer anders. Gebruik onze tips voor het vergelijken van de hotelkamer met een goede prijs. Alle tips beschrijven we in het handige 5-stappenplan.

Goedkope hotelovernachting in Plouzané boeken inclusief ontbijt

  1. Kies bestemming en reisperiode

    Maak een keuze uit de diverse reisbestemmingen. Een zoekopdracht kan zijn het centrum van Plouzané of vlakbij een bepaalde hotspot. Daaropvolgend kies je de incheckdatum van je voorkeur en de datum van uitchecken. Let op: vakantiedagen buiten schoolvakanties en/of een weekend zijn vaak voordeliger geprijsd.

  2. Kies kamers en gasten

    Geef door hoeveel volwassenen er meereizen en het aantal kinderen (tot 18 jaar). Selecteer ook de leeftijd van de jongeren. Voor familie-groepen is er soms een aanbod met prettige familiekamers. Doorgaans reizen baby’s gratis mee. Soms kan je tijdens het maken van de boeking het gezelschap verdelen over 2 of 3 kamers.

  3. Een budget instellen

    Toon alleen betaalbare kamers door een max. budget in te stellen. Bijv. plus minus €100,00 voor 1 overnachting. Een basis goede hotelovernachting in Plouzané kost plus minus €151,00 (exclusief boekingskosten en toeristenbelasting). Voor iets exclusievers betaal je zo’n €304,30. Worden er geen zoekresultaten weergegeven? Probeer dan breder te zoeken. Het boekingsplatform geeft dan een lijst met beschikbare hotels die passen bij de gekozen in- en uitcheckdatum, het aantal reizigers en jouw maximale budget.

  4. Zoeken op kamer eigenschappen

    Het systeem toont nu alle hotelaanbiedingen die overeenstemmen met jouw wensen. Kan je niet kiezen? Probeer nog wat extra filters. Populaire filters zijn type accommodatie, sterren van het hotel, beoordelingen, betaalmogelijkheid (ideal of creditcard), regio, afstand tot het winkelcentrum, eigen parkeergelegenheid, gratis ontbijt, en of je jouw huisdier mag meenemen. Met de volgende filters kan je het verder specificeren: zwembad, fitness / sauna, restaurant, wifi / draadloos internet, speeltuin, aircomaar ook kamer uitzicht, televisie, rookvrije kamers, fietsverhuur, aanwezigheid lift, rolstoeltoegankelijk.

  5. Bevestigen en betalen

    Kies een verblijf en check de kamers die beschikbaar zijn. Kies jouw kamertype, het gewenste ontbijt en overweeg of je gebruik wilt maken van gratis annuleren. Vraag naar de voorwaarden en voer de gegevens van de hoofdboeker in. De boekingssite zal vragen om jouw aankomsttijd. Eventueel kan je een speciaal verzoek indienen. Je kunt het hotel o.a. vragen naar een specifieke verdieping. Er worden verschillende betaalmethodes aangeboden zoals iDeal, Paypal en Creditcard. Incidenteel moet je vooraf je creditcard valideren en kan je achteraf betalen.

Vind de populairste goedkope hoteldeals in Plouzané

Geef jouw wensen door en zoek de laatste acties en arrangementen

Keuzegids: de vrije hotelkamer in Plouzané reserveren

Plouzané is een vakantieoord in Frankrijk met als hoofdstad Parijs. In dit land hebben ze zo’n 60 miljoen mensen. Mensen communiceren met name in het Frans. Onmisbare details: het internationale toegangsnummer is +33, de netspanning van de elektriciteit is 230 Volt. In deze regio kan je betalen met de Euro (EUR). In deze streek bestaan er mooie hotels, hostels en andere plekken om te overnachten. In de alinea hieronder bieden we praktische info over de soorten logementen waar je kunt slapen.

Schema met types hotelovernachtingen

Slaapplekken vind je in veel varianten. Voor elke gelegenheid zijn er mogelijkheden voor een fijn nachtverblijf. Wat is voor mij een gunstige slaapgelegenheid? In de volgende alinea doorzoek je handige tips over populaire hotels in Plouzané voor stellen en families.

  • Luxe hotel: laat je in de watten leggen tijdens een verblijf in een 3 sterren of 4 sterren accommodatie.
  • Boutique hotel (Boetiekhotel): karaktervolle suites op de meest inspirerende plekken.
  • Appartement (aparthotel): een woning waarbij je altijd onderburen en bovenburen hebt.
  • Hostel (jeugdherberg): de beste keuze voor een goedkope overnachting.
  • Wellness hotel (Spa): een heerlijk hotel met o.a. baden, sauna’s, massage, rustruimtes en uitstekende bedden.
  • Familiehotel: bespreek een kindvriendelijke hotelkamer en profiteer van de aanwezige voorzieningen.
  • Zakelijk hotel: je kunt bij zakelijk overnachten rekenen op o.a. ontbijt & lunch, gratis parkeren, vergaderruimtes, conferentiezalen, op rekening betalen, WiFi (draadloos internet).
  • Vakantiepark: genieten van een vakantiehuisje op een gezellig park.
  • Bungalow (cottage): een luxueuze chalet met perfecte mogelijkheden voor wandelen en fietsen.
  • Camping (glamping): de opties voor kamperen bijvoorbeeld een caravan, lodgetent, mobile home, camper, bijzettent, stacaravan.
  • Bed & Breakfast (Pension): een plaatselijke accommodatie met logies & ontbijt.

Kamerfaciliteiten bekijken

Een hotel reservering maken via internet doen we steeds meer. Het is mogelijk om specifiek te zoeken op zaken zoals reviews, ligging, faciliteiten, verzorgingstype, prijzen, activiteiten. In het volgende stuk vind je luxueuze kamervoorzieningen waar je op moet letten.

  • Met sauna: luxe suite met privé sauna en stoombad.
  • Met jacuzzi (whirlpool): zoek naar een romantische hotelkamer met bubbelbad om je partner te verrassen.
  • Hotel met zwembad Plouzané: geniet van een buitenzwembad subtropisch zwemparadijs.
  • Met balkon / terras: geniet van het allermooiste uitzicht over de omgeving.
  • Hondvriendelijk hotel: de perfecte manier om erop uit te gaan met jouw huisdier.
  • Met fitness: kosteloos gebruik maken van de gym in het gebouw.
  • Rolstoelvriendelijk: voor reizigers met beperkte mobiliteit, drempelvrij en met lift.
  • Gratis parkeren: zonder kosten je auto parkeren dicht bij de overnachtingsplek.
  • Gratis annuleren: gemakkelijk en flexibel een andere kamer of datum kiezen.
  • Overig: squash, paardrijden, tennis, golf, bowling, fietsverhuur.

Check vakantieverblijven met een mooie ligging

Voor hotelgasten is ook de vestigingsplaats bepalend voor de hotelkeuze. Geef jij de voorkeur aan een vakantie in de binnenstad van Plouzané, kort bij specifieke hotspots of juist een afgelegen plek in het groen? In de bullets hieronder vind je tips en tricks voor meest bijzondere plekjes.

  • Hotel in de natuur: vanuit jouw natuurhuisje heerlijk wandelen en fietsen.
  • Aan het water: reserveer een overnachting bij een rivier, meer of zwemvijver.
  • Hotel aan zee (de kust): lekker fietsen of wandelen langs het strand vanuit je accommodatie.
  • Hotel in het bos: ideaal voor als jij even de drukte wilt ontvluchten.
  • Vlakbij het centrum: gezellige straten, winkeltjes en barretjes.
  • Bij luchthaven Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD): reis direct door met het openbaar vervoer naar je overnachtingsplek.
  • Bij treinstation: comfortabel en klimaatbewust reizen via o.a. Parijs, Lille, Strasbourg, Lyon, Bordeaux, Montpellier, Marseille, Toulouse.

Goedkoop overnachten in Plouzané voor dit weekend?

Vergelijk overnachtingsplekken en boek een bijzondere kamer

Filter op kamergrootte

Ben jij aan het kijken naar een accommodatie voor jezelf, voor een zakelijke gelegenheid of met vrienden? Wil je een eenpersoonskamer of tweepersoonskamer? Bij het reserveren van een hotelverblijf voer je jouw reisgezelschap in. Je ontvangt van dan uitsluitend hotelkamers die voldoende ruimte bieden voor het aantal opgegeven personen.

  • 1-persoonskamer (single-room): ga voor een zakelijke hotelkamer als je naast werken ook wilt ontspannen.
  • 2-persoonskamer (double-room): ruim kamertype perfect voor 2 personen, soms ook als junior suite.
  • Kamer 3 personen: driepersoonskamer met tweepersoonsbed en los bed.
  • Kamer 4 personen: met 4 aparte bedden, douche en zithoek.
  • Familiekamer: soundproof gezinskamer met kinderbed/babybed.
  • Slaapzaal backpackers (hostel): gunstig geprijsd stapelbed met anderen op 1 kamer.

Welke verschillende verzorgingsniveaus zijn er?

Moderne hotelkamers bieden veel comfort. Zo kan je profiteren van veel voorzieningen. Voor het boeken van een accommodatie tref je meerdere arrangementen. Hieronder vind je meer info over de diverse opties.

  • Logies & ontbijt: naast overnachting ook recht op een ontbijt in de ochtend.
  • Halfpension: dag van aankomst een diner en dag van vertrek een ontbijt.
  • Volpension: een pakket inclusief ontbijt, lunch en diner.
  • All-inclusive: onbeperkt genieten van lekker eten en drinken (vaak in buffetvorm).
  • Roomservice: geniet op de kamer van lekker eten en drinken.
  • Restaurant (buffet): direct vanuit de hotelkamer het restaurant binnen wandelen.
  • Bar & Lobby: ga gezellig een drankje drinken in de restaurantbar.

Boek onontdekte B&B’s in Plouzané

Een bed & breakfast is een kleinschalige accommodatie waar je doorgaans enkele dagen kunt vertoeven. Normaliter zijn deze b&b’s gevestigd in een huis. Het unieke van een B-en-B is de persoonlijke betrokkenheid, een veelzijdig ontbijt en een rustgevende locatie. Eveneens is het prijskaartje lager dan een hotelkamer. Check ook het hotelaanbod in Saint-Cernin.

  • Van ’s ochtends tot ’s avonds verblijven in een inspirerende Franse B&B accommodatie.
  • Krijg tips voor leuke excursies en eettentjes.
  • Een bijzondere en unieke slaapplek in Plouzané en de provincie.

De beste vakantiemaanden in 2024

Een hotelboeking is vooral bedoeld voor een kortlopende vakantie. Je kunt dan denken aan een citytrip of rond de schoolvakanties. In deze regio is er volop vertier voor vriendengroepen, koppels en oudere reizigers. Hierna beschrijven we de veel geboekte reisperiodes voor 2024.

  • Weekendje weg: van vrijdag t/m maandag een heerlijke stedentrip.
  • Midweek: een voordelige boeking van maandag t/m vrijdag.
  • Zomervakantie: geen warme nachten meer met een hotelkamer met airco.
  • Herfstvakantie: gunstige tarieven als je kiest voor een homestay verblijf.
  • Kerstvakantie: heerlijk samenzijn tussen kerst & oud en nieuw.
  • Voorjaarsvakantie: reserveer indien mogelijk een pakketreis (vlucht + hotel).
  • Meivakantie: boek een betaalbaar pension en geniet van de omgeving.
  • Feestdagen: let op beperkte beschikbaarheid rondom: Hemelvaartsdag, Pasen, Oudjaarsdag, Pinksteren, Goede Vrijdag, Onafhankelijkheidsdag.

hotel-boeken-plouzane-frankrijk

Aantrekkelijke hotel Plouzané aanbiedingen oktober 2024

Een vakantie reserveren heeft een prijskaartje. Er bestaan slimme maniertjes die jou helpen te besparen op jouw overnachting in Plouzané. Hotelprijzen zijn aan verandering onderhevig. Een normale kamer kan bij diverse boekingssites voor andere prijzen worden verhuurd. Het kan geld opleveren om de hoteldeals altijd met elkaar te vergelijken. Hierna check je praktische adviezen. Wellicht ook interessant: huuraccommodaties in Montmeyran.

De 10 beste bespaartips voor goede hotelprijzen in oktober 2024

  1. Last-minute: boek maximaal 14 dagen voor vertrek voor scherpe prijsdeals.
  2. Vroegboekkorting: soms krijg je juist extra korting wanneer je tijdig boekt.
  3. Vergelijkingswebsites: Check HotelSpecials, Agoda, Trivago, Expedia, Priceline, Booking.com en natuurlijk Hotelscombined, Momondo, Tripadvisor, Airbnb, Hotels.com, KAYAK voor de laagst mogelijke prijs.
  4. Rechtstreeks boeken bij hotels: grote bekende hotelketens als Radisson Blu, Ibis, Holiday Inn, Mercure, Scandit Hotels, Best Westernof Novotel, NH Hotels, Marriott, Fletcher, Hilton, Van der Valk hebben speciale aanbiedingen wanneer je via hun eigen site boekt.
  5. Kortingscodes: check werkende promotievouchers via dagdeal-sites als Social Deal, Vakantieveilingen, SecretEscapes, Weekendjeweg.nl, HotelSpecials, Voordeeluitjes.nl.
  6. Pakketreizen: informeer specifiek naar een hotel met vlucht (inclusief shuttle service) voor een lagere reissom en goede voorwaarden.
  7. Verblijf buiten het centrum: de meest voordelige overnachtingen zijn net buiten het centrum gevestigd.
  8. Particulier vakantiehuisje: check in oktober 2024 goedkope particuliere vakantiehuizen in Plouzané via bijv. Belvilla, Interhome, Natuurhuisje.nl, VRBO, Airbnb, Holidu.
  9. Hostels & herbergen: een bed op een slaapzaal op een gunstige plek (zeer geschikt voor backpackers).
  10. Familievoordeel & Seniorenkorting: gereduceerd tarief voor families met kleine kinderen en mindervaliden.

De beste last-minute boekingssites voor hotels

Online een geschikt last-minute hotel boeken in Plouzané voor vanavond tegen een extra scherpe prijs? Je kunt kiezen uit talloze hotelzoekers die dit heel gemakkelijk maken. In de box hierna tonen we de meest interessante hotelzoekmachines en prijsvergelijkingssites. Mogelijk ook interessant: beschikbare hotels in Pluguffan.

  1. Top 10 hotels Plouzané Booking.com: boek goedkope kamers, vluchten en huurauto’s.
  2. Airbnb: eenvoudig zoeken op stijl, locatie en nabijgelegen activiteiten.
  3. Tripadvisor: altijd de meest recente beoordelingen en laagste prijzen.
  4. Expedia: flexibel omboeken en ruim aanbod hotelkamers.
  5. Hotelspecials.nl: top-aanbiedingen in meer dan 8 landen.
  6. Hotels.com: extra voordeel bij ruim 1.000.000 accommodaties.
  7. Trivago: biedt ook pakketreizen aan (hotel + vlucht + huurauto).
  8. Skyscanner: reisorganisatie met een focus op groen en duurzaam reizen.
  9. Agoda.com: ideale zoekmachine voor het vinden van een luxe appartement.
  10. Google Hotels / Travel: de beste kamers vinden op basis van jouw zoekopdracht.

Het actuele weerbericht voor Plouzané (oktober 2024)

In Frankrijk vind je het zeeklimaat. Een prima reisperiode is mei, juni en september. Deze reistijd biedt veel voordelen om samen de natuur te ontdekken. In de aangename zomer is hier hier gemiddeld 27,6 graden. Huidig tijdsverschil: geen (UTC+02). In het schema hierna tref je het weer voor vandaag (vrijdag 18 oktober 2024) en de 7 dagen daarna.

Weerbericht vrijdag 18 oktober 2024


De meest gestelde vragen en antwoorden over jouw vakantie

Hoe duur is een hotelkamer in Plouzané?

Een gewone accommodatie in Plouzané kost €151,00 per nacht. Een weekend met 3 nachten kost je gemiddeld €452,90. Voor een luxueus hotel met sterren liggen deze tarieven op zo’n €304,30 voor 1 hotelverblijf. Ze rekenen voor het goedkoopste hotel €97,00 per dag. Een ontbijtje in de ochtend boek je erbij vanaf €10,75 per vakantieganger extra. Het tarief van een overnachting hangt af van: de ligging van de accommodatie, reisperiode, aantal sterren, het verzorgingsarrangement, en extra’s zoals zwemmogelijkheden of airconditioning.

Wat is de naam van een goed hotel in Plouzané?

In deze provincie vind je voortreffelijke plekken. Deze hotelkamers zijn geliefd vanwege de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. De toegankelijkheid, de kamers, check-in opties en receptiemedewerkers worden goed beoordeeld. Via hotelzoekers als Tripadvisor, Hotelscan.com en o.a. Hostelworldkun je kamers moeiteloos filteren op beoordelingen om de beste hotels in Plouzané voor gezinnen te vergelijken.

Is mijn hond toegestaan in het hotel?

Bij veel hotelaccommodaties in Plouzané kan jij jouw huisdier niet mee naar binnen nemen. Maar goed nieuws: er openen steeds meer hotels met hond toegestaan. Onder andere verblijven in een bosrijk gebied waar je eenvoudig de hond kan uitlaten (wandelen of fietsen). Er geleden doorgaans wel enkele regels: Tijdens het reserveren vertel je direct over de huisdier die je meeneemt. Er is vaak een kleine alinea met voorwaarden opgenomen. Ruim eventuele rommel direct op en laat hem niet in bad of onder de douche.

Tot hoe laat kan ik inchecken en uitchecken?

Bij een groot deel van de overnachtingsplekken kan je inchecken bij de receptie vanaf 16:00 (op de dag van de start van je vakantie). In veel gevallen check je op de laatste dag uit direct na het ontbijt (rond 12:00). De actuele voorwaarden voor check ins & checkouts kunnen per boekingen wisselen. In de boekingsbevestiging kan je het meestal wel bekijken. Tegen een extra vergoeding kan je gebruik maken van een vroege check-in of late check-out.

Kan ik hier komen met het openbaar vervoer?

Deze Franse plek is zeer goed bereikbaar (OV). Je kunt reizen vanaf stations in Parijs, Lille, Strasbourg, Lyon, Bordeaux, Montpellier, Marseille, Toulouse via de Franse Nationale Spoorwegmaatschappij (SNCF). Je kunt jouw reis alvast plannen op www.sncf.com. Je kan ook vertrekken vanaf luchthaven Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD). Je kunt vliegen met maatschappijen als Air France (tickets via wwws.airfrance.fr). Klik door naar www.diplomatie.gouv.fr voor meer info ten aanzien van veiligheid en reizen. Op plaats van bestemming kan je voor hulp terecht bij de Nederlandse ambassade (7-9 Rue Eblé, 75007, Paris).

Bron:
Hotel Plouzané: Gewaardeerde Franse overnachtingsplek gelegen in
Plouzané, Bretagne, Frankrijk.
Google Maps / GPS: 8 Rue de Coat Omnès, 29280 Plouzané, France.
Latitude: 48.38333000. Longitude: -4.61667000.